Litteratur6000 - Litteraturoplevelser i Kolding

Har du en forfatter i maven?

Forfatterspirer læser op
Litteratur6000 afholder en offentlig oplæsningsaften et sted i Kolding ca. en gang om året, hvor forfatterspirer kan læse egne tekster op. Hold øje med Litteratur6000’s program/hjemmeside/nyhedsbrev, hvor tid og sted annonceres. Det er ikke nødvendigt at melde sig til.

Facebookside for skriveglade
Kolding skriver er en lukket Facebookside, hvor skriveglade fra Kolding og omegn kan udveksle skrivetips og erfaringer samt bruge hinanden som uforpligtende netværk. Desuden deles informationer om aktuelle skrivekonkurrencer, skrivekurser og lignende. Find Kolding skriver HER. Vil du være med i gruppen, kan du søge om optagelse via Facebooksiden eller skrive til Karen Filskov på litt6000@gmail.com og få en invitation på mail.

Skrivegrupper
Litteratur6000 hjælper med at etablere skrivegrupper for alle, der har lyst til at skrive. Skrivegrupperne er små selvkørende grupper inden for fx prosa, lyrik, essays, journalistik, faglitteratur, børnelitteratur og erindringer. Grupperne mødes efter behov. Du kan søge efter en skrivegruppe via Facebooksiden Kolding skriver, eller du kan møde op til Forfatterspirer læser op, hvor nye skrivegrupper sættes sammen, hvis der er nok interesserede.

Forfatterarrangementer
Til Litteratur6000's forfatterarrangementer er der som regel mulighed for at høre om forfatterens skriveproces.

Skrivekursus
Litteratur6000 afholder et endagsskrivekursus med en forfatter ca. en gang om året.